Program: Lu-Vi: 09 – 17-30
Cerere Oferta 0

Niciun produs în cererea de ofertă.

ACS_DespreNoi_Landscape-1
Cine suntem

A.C.S. Global Trade este o companie de distribuție materiale și accesorii pentru canapele, saltele și mobilier tapițat din România. Fondată in 2010 ca o afacere de familie, compania a parcurs etapele evoluției sale pentru a deveni o companie de încredere și de perspectivă. Numele este un acronim pentru ceea ce oferim:

i. A - Accesorii
ii. C - Consultanţă
iii. S - Servicii

A.C.S. Global Trade deține actualmente o clădire ce găzduiește un spațiu administrativ pentru birouri și spații conexe, respectiv un spațiu de depozitare de 1000 mp și un portofoliu de peste 4000 de produse, conform moto-ului firmei: „Aproape totul pentru tapițeri și saltelari”.

Activitatea companiei se desfășoară în localitatea Ştefăneștii de Jos, jud. Ilfov, localizarea actuală facilitând accesul transportatorilor auto mari (TIR-uri, camioane, containere) și accesul clienților si furnizorilor noștri, prin șoseaua de Centura de nord a Bucureștiului sau autostrada A3, către întreaga țară.

Creșterea susținută an de an a firmei a fost posibilă atât datorită unui software performant de contabilitate și gestionare a mărfii, cât și datorită echipei si a experienței manageriale, respectiv a principiilor etice ce stau la baza activității noastre și a relațiilor cu partenerii noștri de afaceri.

Oferim clienților noștri soluții, produse si servicii orientate către nevoile acestora, cu care împreună avansăm, creăm, inovăm.

ACS_DespreNoi_Landscape-2
Misiune

Încă de la bun început, misiunea companiei noastre a fost să distribuie materiale şi accesorii pentru canapele, saltele şi mobilier tapiţat şi să ţină pasul cu trendul din industrie, cu accentul pus pe calitate, profesionalism şi grijă pentru mediul înconjurător.

ACS_DespreNoi_Landscape-3
Viziune

Compania ACS are ca viziune acoperirea unei arii cât mai variate de produse, materiale şi accesorii, astfel încât să fie în primele alegeri pentru companiile de mobilier de dimensiuni mici şi mijlocii.

ACS_HomePage_Portrait-2
Valori

Valorile de bază ale companiei noastre sunt integritate, onestitate şi respect pentru oameni şi mediul înconjurător. Principiile noastre de afaceri se bazează pe aceste valori şi demonstrează cum promovăm încrederea, deschiderea, lucrul în echipă şi profesionalismul.