Program: Lu-Vi: 09 – 17-30
Cerere Oferta 0

Niciun produs în cererea de ofertă.

1.   INFORMATII GENERALE

Aceasta pagina va prezinta termenii si conditiile pe baza carora va vom pune la dispozitie produsele specificate pe website-ul nostru acsglobal.ro, prin intermediul achizitionarii online de produse. Va rugam sa cititi cu atentie acest document, denumit in continuare “Termeni si conditii”, înainte de a comanda orice produs de pe website-ul nostru.

Site-ul www.acsglobal.ro, denumit in continuare acsglobal.ro, site sau website, aparține și este administrat de către A.C.S. Global Trade SRL, avand cod unic de înregistrare 26746617 si număr de ordine în Registrul Comerțului Ilfov J23/1020/2010, cu sediul social in Aleea Aviatiei, nr.17, Voluntari, jud. Ilfov si punctul de lucru in Str. Sinaia, nr. 2, Stefanestii de Jos, jud. Ilfov,   denumita in  continuare si “Compania”, societate ce poate fi contactată în următoarele moduri:

telefonic: 0723 303 857, 0723 303 864

e-mail: [email protected]

Accesarea acsglobal.ro presupune acceptarea în întregime a Termenilor și condițiilor utilizării website-lui. Recomandam citirea cu atentie a acestora. De asemenea, plasarea unei comenzi presupune acordul dumneavoastră cu privire la termenii și condițiile generale aplicabile vânzărilor de produse de către societatea A.C.S. GLOBAL TRADE SRL prin intermediul site-ului acsglobal.ro, așa cum sunt prezentate în secțiunea Comanda si Livrare, plata și retur. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe site-ul acsglobal.ro, urmând a intra în vigoare la data publicării. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Produsele prezentate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe acest site implică în mod automat, acceptarea Termenilor si conditiilor. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de A.C.S. GLOBAL TRADE SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului dvs. Veţi fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelua și în cât timp va ajunge la dvs. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele si prețurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul acestui Site vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală.

2.   PROPRIETATE INTELECTUALA

 Întregul conținut al acestui site este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Conținutul site-ului acsglobal.ro este proprietatea A.C.S. GLOBAL TRADE SRL. Orice folosire, parțială sau integrală, fara acordul scris al A.C.S. GLOBAL TRADE SRL, a conținutului acestuia constituie o încălcare a Legii protecției drepturilor de autor nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

A.C.S. GLOBAL TRADE SRL NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul/ clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut, texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a SC A.C.S. GLOBAL TRADE SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc., a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expres acordată în scris de către A.C.S. GLOBAL TRADE SRL.

Niciun client/vizitator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea acestui site vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client/vizitator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

3.   INFORMATII PRODUSE SI PRETURI

A.C.S. GLOBAL TRADE SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului acsglobal.ro  este completă sau total lipsită de erori.

 Prețurile afișate în cadrul acesstui site sunt în RON si nu contin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, A.C.S. GLOBAL TRADE SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul acsglobal.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-ul colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

4.  COMANDA SI INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

 Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru cu un simplu click pe butonul de inregistrare disponibil pe pagina de comanda și parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de e-mail și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de e-mail validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces. precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

O comandă poate fi plasată pe site și în cazul în care nu aveți un cont activat. Pentru comanda unui produs, aveți obligația de a furniza datele necesare (nume, prenume, CNP, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail etc), acestea fiind folosite pentru facturare și livrare. Refuzul de a oferi datele necesare prelucrării comenzii duce la imposibilitatea onorării acesteia.

Prin finalizarea comenzii, vă exprimați acordul implicit ca un reprezentant acsglobal.ro să vă contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon/whatsapp) pentru confirmarea și prelucrarea comenzii.

Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza în termen de cel mult 24 ore de la înregistrarea comenzii pe site, in cazul in care comanda a fost plasata intr-o zi lucratoare alta decat vineri, respectiv la acest termen se adauga numarul de ore nelucratoare in celelalte cazuri (de ex., daca ati plasat comanda vineri la orele 17:00, confirmarea o veti primi cel mai tarziu luni, la orele 17:00).

5.  LIVRARE, PLATA SI RETUR

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul acsglobal.ro sunt exprimate în RON.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de către dumneavoastră este greșită etc.), veți fi contactat telefonic de către curier. Vă rugăm să luați în calcul orele obișnuite pentru livrare, respectiv intervalul 9:00-17:00, atunci când stabiliți adresa pentru livrare (acasă, la serviciu).

A.C.S. GLOBAL TRADE SRL, societatea vânzătoare a produselor promovate prin intermediul site-ului acsglobal.ro, nu este răspunzătoare pentru expedierea întârziată, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea: blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, accidente), surpări de teren, căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc.; cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea in proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc.

În funcție de ora plasării comenzii, produsele pot fi livrate în ziua următoare. În majoritatea situațiilor, comenzile sunt livrate in 48 de ore.

Prețul și modalitatea de plata sunt specificate în cadrul comenzii. A.C.S. GLOBAL TRADE SRL, în calitate de vânzător, va emite către dumneavoastră, în calitate de cumpărător, o factură pentru produsele livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.

Prin trimiterea comenzii, vă exprimați acordul de a primi factura în format electronic, prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în comandă.

Puteți achita contravaloarea produselor A.C.S. Global Trade SRL astfel:

• online, cu card bancar. Tranzacția va fi procesată securizat, prin intermediul MobilPay. Carduri acceptate: Visa și MasterCard.

• transfer bancar.

Pentru a va oferi securitatea platilor, toate platile noastre sunt procesate în mod sigur de catre …..

Daca ați achiziționat un articol prin intermediul acsglobal.ro și doriți să îl returnați, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected].

În conformitate cu OUG nr. 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, cu modificările și completările ulterioare, art. 16 lit. d): Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce privește contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale care furnizează produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

Aveti dreptul sa ne restituiti numai Produsele la care ati semnalat neconformitati in maximum 5 zile de la primirea acestora sau l-ati comandat gresit. Trebuie sa manipulati cu grija Produsele primite, inclusiv ambalajul. Trebuie sa returnati Produsul si toate accesoriile livrate împreuna cu acesta, în starea si ambalajul original – în termen de maximum 10 zile de la livrare.

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Distrugerea sau deteriorarea produselor in timpul transportului va fi anuntata de indata Companiei. In caz contrar, acestea nu vor mai fi eligibile pentru retur/ schimb. Produsele folosite sau distruse/ deteriorate in timpul utilizarii lor, nu vor fi eligibile pentru retur/ schimb. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail [email protected], unde vor specifica următoarele:

–     produsul/produsele pe care doresc să le returneze

–     motivul returului

–     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei

Costul transportului pentru inlocuirea produselor sparte sau deteriorate in timpul transportului de la Companie catre Client va fi suportat de catre Companie.

Dreptul de restituire conform celor de mai sus poate fi exercitat in mod gratuit, dar costul transportului pentru returul produselor din orice motiv va fi suportat de catre client.

6.  COMENZI

6.1  Informatii generale

Orice comanda primita reprezinta o oferta de cumparare din partea dumneavoastra (Clientul) cu privire la anumite Produse, contra unui anume pret, si este conditionata de acordul nostru (A.C.S. GLOBAL TRADE SRL). Încheierea contractului între noi si dumneavoastra cu privire la Produse ori Servicii, în baza acestor termeni si conditii si prin intermediul Website-ului (în continuare, “Contractul”), va surveni doar în momentul în care va notificam în scris acceptarea comenzii sau a solicitarii de abonament. Ne rezervam dreptul, la discretia noastra absoluta, sa refuzam orice comanda,  fara a fi necesara vreo justificare. În cazul unui refuz, va vom informa în mod prompt si vom rambursa ori anula orice plata primita integral sau partial, prin metoda de plata utilizata la plasarea comenzii.

Prin plasarea unei comenzi sau a unei solicitari de abonament pe Website confirmati ca sunteti major si aveti capacitate deplina pentru încheierea Contractului în baza acestor termeni si conditii.

Conform art. 16 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, asa cum a fost ulterior modificata si completata, dreptul de retragere nu este aplicabil în cazul produselor executate dupa specificatiile clientului. Ca urmare, veti putea invoca dreptul de retragere numai cu privire la Produsele care nu îndeplinesc conditiile de mai sus. Pentru exercitarea dreptului de retragere, în termenii si conditiile de mai sus, va rugam sa ne scrieti la [email protected] pentru a ne informa, în termen de 5 zile lucratoare de la data primirii marfii, conform Contractului intrat in vigoare între noi, la data confirmarii comenzii.

6.2 Pretul comenzii

Pretul pe care va trebui sa îl achitati pentru fiecare comanda este pretul prevazut pe website la momentul în care Contractul relevant intra în vigoare sau in cazul lipsei acestuia pe site, pretul confirmat de noi dupa plasarea comenzii dvs. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile publicate pe website în orice moment, din motive incluzând, fara limitare, majorarea preturilor furnizorilor si partenerilor nostri, devalorizarea monedei nationale, etc., iar asemenea modificari vor fi imediat aplicabile cu privire la orice Contract aflat în vigoare, de la momentul publicarii pe website.

Pentru detalii cu privire la costurile de livrare, va rugam sa cititi Sectiunea 6.4 “Livrarea, timpul de livrare si executarea” de mai jos.

Orice costuri în legatura cu utilizarea mijloacelor de comunicare la distanta, în legatura cu orice Contract, vor fi suportate exclusiv de dumneavoastra.

Facturile cu privire la plati va vor fi transmise dumneavoastra exclusiv în format electronic, pe baza Datelor Personale puse la dispozitie de dumneavoastra. Nu vom avea acces niciodata la si nu vom pastra detaliile privind cardul dumneavoastra de credit sau de debit.

6.3 Livrarea, timpul de livrare si executarea

Livrarile sunt posibile exclusiv în zilele specificate de A.C.S. GLOBAL TRADE SRL, asa cum sunt acestea disponibile pe website sau v-au fost notificate în scris în orice alt mod de catre A.C.S. GLOBAL TRADE SRL. Intervalele de livrare sunt ore aproximative. A.C.S. GLOBAL TRADE SRL nu va fi responsabil pentru nicio întârziere cu privire la o livrare care nu depaseste 4 ore dupa intervalul de livrare programat.

Livrarea va fi efectuata la adresa specificata atunci când v-ati înregistrat pe website-ul nostru. Puteti modifica aceasta adresa prin functia „Contul meu> Date Personale” de pe website-ul nostru. Ne rezervam dreptul de a restrictiona livrarile în anumite zone, inclusiv dreptul de a elimina complet anumite zone din programul nostru de livrari. Va vom anunta cu privire la orice asemenea restrictii înainte de finalizarea comenzii dumneavoastra.

Sunteti integral responsabil pentru informatiile privind numele si, dupa caz, adresa de livrare (cu toate detaliile necesare) si numarul de telefon de contact, precum si pentru detaliile necesare pentru facturare, care trebuie sa fie precise, corecte si complete pentru ca o livrare sa poata fi facuta în mod corespunzator. Noi nu vom fi responsabili pentru nicio eroare din partea dumneavoastra cu privire la asemenea informatii. Dumneavoastra trebuie sa ne notificati imediat daca aveti orice motiv pentru a suspecta ca informatiile transmise noua prin website sau contul dumneavoastra au fost accesate fara permisiunea dumneavoastra sau contul sau parola dumneavoastra au fost compromise în orice fel.

Trebuie sa va asigurati ca Produsele pot fi predate personal dumneavoastra sau destinatarului, la adresa de livrare specificata de dumneavoastra. În cazul în care dumneavoastra sau destinatarul nu sunteti prezenti pentru livrare, la data programata pentru livrare, suntem îndreptatiti sa va facturam integral cu o suma egala cu costul livrarii, dupa caz, si dumneavoastra nu veti avea dreptul la nicio rambursare pentru un avans achitat în acest sens.

În cazul în care am primit de la dumneavoastra instructiuni sa lasam un colet livrat la adresa dumneavoastra, fara supraveghere, ne declinam orice responsabilitate care ar putea surveni ca urmare a nesupravegherii Produselor pentru o perioada de timp ulterioara livrarii. Aceasta include, fara limitare, furtul, degradarea, contaminarea si rezultatul oricarei schimbari de temperatura la adresa specificata.

Trebuie sa ne notificati imediat în cazul în care Produsele care v-au fost livrate sunt incomplete sau includ Produse incorecte. Nu veti fi taxat pentru orice Produse incorecte sau Produse pe care nu le-ati primit. În orice situatie, raspunderea noastra este limitata la pretul Produselor care nu au fost livrate sau care au fost livrate incorect si costul livrarii.

Va rugam sa aveti în vedere ca este necesar sa ne transmiteti prin e-mail o fotografie (care sa evidentieze data si ora la care a fost facuta) a produselor care au ajuns la dvs. degradate, în termen de 12 ore de la primirea acestora, pentru a putea fi eligibile pentru o înlocuire.

A.C.S. GLOBAL TRADE SRL poate executa Contractul prin intermediul unor terti.

7.  OFERTE SI CODURI PROMOTIONALE

La discretia noastra, putem oferi Produse la preturi reduse. Aceste oferte sunt valabile de la momentul introducerii pe acsglobal.ro si pâna la data încheierii ofertei, prevazuta pe acsglobal.ro, si nu pot fi folosite pentru comenzi plasate pe acsglobal.ro înainte de data introducerii ofertei sau dupa data încheierii acesteia.

În cazul în care dumneavoastra ati plasat o comanda si pretul Produsului comandat este ulterior diminuat sau redus în urma unei oferte speciale, va fi aplicabil pretul Produsului de la momentul plasarii comenzii dumneavoastra.

Cu exceptia cazului în care se prevede altfel, se poate folosi doar un singur cod promotional pentru o comanda.

8.  RASPUNDEREA CONTRACTUALA

Utilizatorii site-ului acsglobal.ro utilizează acest website pe risc propriu. A.C.S. Global Trade SRL nu acordă garanție pentru utilizarea site-ului, neputând garanta că serverele de găzduire nu conțin viruși. A.C.S. Global Trade SRL nu poate fi făcut responsabil pentru eventuale prejudicii cauzate de utilizarea website-ului sau de imposibilitatea accesării acestuia.

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Acceptarea Termenilor și Conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea casutei corespunzatoare din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Desi vom depune toate eforturile pentru a ne asigura ca Serviciile A.C.S. GLOBAL TRADE SRL sunt neîntrerupte si fara erori, nu putem garanta aceste aspecte si, ca urmare, nu ne asumam nicio raspundere pentru orice întrerupere a serviciilor A.C.S. GLOBAL TRADE SRL si nu vom avea nicio obligatie în baza acestor termeni si conditii si/au a oricarui Contract în cazul oricarei situatii care face serviciile A.C.S. GLOBAL TRADE SRL imposibil sau nepractic de executat, cu exceptia situatiei în care raspunderea noastra nu poate fi limitata conform legii.

A.C.S. GLOBAL TRADE SRL nu va fi responsabil pentru orice pierderi sau prejudicii directe sau indirecte, inclusiv beneficiul nerealizat, care (i) nu sunt determinate de vreo încalcare din partea noastra, inclusiv cele cauzate de încalcarea sau nerespectarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii si/sau a oricarui Contract în vigoare între noi, sau (ii) care nu erau previzibile nici pentru dumneavoastra nici pentru noi la încheierea oricarui Contract aplicabil între noi. A.C.S. GLOBAL TRADE SRL nu va fi responsabil pentru niciun viciu aparent sau ascuns al Produselor, cu exceptia acelor vicii care ne-au fost cunoscute la livrarea acelor Produse.

În nicio situatie raspunderea noastra nu va depasi costul de înlocuire a Produselor sau pretul platit de dumneavoastra în avans în legatura cu Produsele si costul livrarii acestora, daca este cazul.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau restrictiona utilizarea website-ului, indiferent de motive, si nu vom fi responsabili în nicio situatie pentru orice astfel de suspendare sau restrictionare a utilizarii.

Nu vom fi responsabili pentru nicio inconsecventa, eroare (inclusiv eroare de redactare) sau omisiune de orice fel sau pentru efectele utilizarii website-ului sau continutului acestuia. Tot continutul prevazut sau disponibil pe website sau caruia i se face publicitate prin intermediul acestuia este oferit fara niciun fel de garantie din partea noastra cu privire la caracterul complet sau corect (indiferent de data publicarii sau în decursul timpului) sau de rezultatele obtinute în legatura cu acesta si excluzând, în cea mai mare masura permisa de lege, toate declaratiile, garantiile, conditiile sau alti termeni în legatura cu website-ul.

De asemenea, A.C.S. Global Trade SRL nu este responsabil de utilizarea oricăror hyperlinkuri către alte site-uri web și nici pentru conținutul acestora. Nu vom fi responsabili pentru niciun fel de programe cu potential caracter daunator care pot fi instalate de terti pe acest website, serverul pe care este gazduit sau e-mailurile transmise de catre noi. Sunteti integral responsabil pentru utilizarea acestui website, inclusiv orice subscriere facuta prin acesta, fiind singur raspunzator pentru orice prejudicii directe sau indirecte suferite de dumneavoastra sau de terti, prin sau ca urmare a utilizarii acestui website sau a continutului acestuia.

[Accesul la acest website se realizeaza prin intermediul unor pagini securizate, folosind sistemul de criptare SSL si fiind marcate cu textul “htpps://” si cu simbolul unui lacat, pozitionat în stânga câmpului de adresa a Website-ului. În cazul în care remarcati lipsa acestor simboluri, va recomandam sa parasiti imediat website-ul si sa ne anuntati imediat cu privire la aceasta situatie. Nu vom fi responsabili în niciun fel pentru nerespectarea de catre dumneavoastra a acestor recomandari.]

Nu vom fi responsabili pentru niciun fel de prejudiciu determinat direct sau indirect de nerespectarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii si/sau a Contractului.

9.  FORTA MAJORA

Conditiile meteo nefavorabile pot împiedica livrarea comenzilor în termenul solicitat sau chiar livrarea însasi. Dupa cum mentionam mai sus, în asemenea circumstante, raspunderea noastra va fi limitata la pretul achitat în avans de catre dumneavoastra pentru Produsele care nu au fost livrate, si în orice situatie fara a limita generalitatea paragrafului de mai jos.

Nici A.C.S. GLOBAL TRADE SRL si nici dumneavoastra nu vom fi responsabili pentru orice încalcare a acestor termeni si conditii sau a oricarui Contract determinata de o situatie de forta majora, asa cum este definita în Codul Civil român.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile calendaristice, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

10.   LEGISLATIA SI JURISDICTIA APLICABILA

Orice dispută cu privire la utilizarea site-ului acsglobal.ro va fi guvernată de legislația română în vigoare și va fi adresată instanțelor competente din România.

Orice neîntelegere între noi si dumneavoastra în legatura cu acesti termeni si conditii va fi solutionata amiabil. În cazul în care nu reusim sa ajungem la un acord în aceasta privinta în termen de 30 de zile de la primirea unei notificari scrise din partea dumneavoastra cu privire la survenirea unei asemenea neîntelegeri, partile vor supune chestiunea judecatii în fata instantei competente de la sediul nostru social.

 11. PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMATIILOR

Pentru orice informații referitoare la site sau orice solicitare/neclaritate ne puteți scrie la adresa [email protected].

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul acsglobal.ro, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la numarul de telefon 0723 303 864, fie prin email la adresa [email protected]

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de e-mail menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus societatii prin aceste acțiuni.

12.  MODIFICARI ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR

 A.C.S. GLOBAL TRADE SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului acsglobal.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări, iar asemenea modificari vor deveni aplicabile de la data publicarii pe www.acsglobal.ro.

Utilizatorul site-ului acsglobal.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre A.C.S. GLOBAL TRADE SRL., va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

 În cazul în care orice prevedere a acestor termeni si conditii este anulata, anulabila sau nu poate fi pusa în executare, aceasta situatie nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi. Prevederea considerata anulata, anulabila sau imposibil de pus în executare va fi înlocuita cu o noua prevedere care va reflecta în cea mai mare masura posibila continutul economic al celei dintâi.

13. DISPOZITII FINALE

Acest site este deținut de către A.C.S. GLOBAL TRADE SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

A.C.S. GLOBAL TRADE SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

A.C.S. GLOBAL TRADE SRL organizează periodic diferite Promoții care sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului disponibil.